Suntem compania care acționează în categoria de non-food din România.

Compania TEHNOCOLOR a avut recent doua apariții în prestigioasa revistă Progresiv. Îi adresăm sincere mulțumiri revistei Progresiv pentru interviul acordat. În articolele prezentate, cititorii pot afla mai multe despre istoria, realizările și planurile de viitor și extindere ale companiei TEHNOCOLOR.

Interviurile aduc în prim-plan angajamentul TEHNOCOLOR de a oferi produse de înaltă calitate care să satisfacă nevoile consumatorilor: “Tehnocolor Band urmează direcția <calitate bună, prețuri corecte, zilnic>. Compania este recunoscută că poate oferi produse de calitate la prețuri avantajoase. Principiul companiei este că, prin acumularea de avantaje de cost generate de factori precum flexibilitate, mișcare de rotație rapidă a produselor, contact direct cu o serie de fabrici externe, tehnici de achiziții orientate pe specificațiile produselor, pot oferi produse la standarde de calitate bună cu un preț mic.”

Pentru a afla mai multe despre compania TEHNOCOLOR și despre planurile lor de viitor și extindere, vă invităm să consultați articolele ulterioare.

https://lnkd.in/dRVDu9Z4

https://lnkd.in/d39uSbmB

Noi suntem super eficienți. Suntem minunat de diferiți.

Cum reușim să furnizăm la prețuri mici? Avem câteva avantaje cheie în ceea ce privește costurile, care includ:
1. Conducerea unui depozit central încăpător, stocând 1120 paleți cu produse
2. Flexibilitate asociată unui business mic, cu cifra de afaceri de aproximativ 5 milioane EUR
3. Eficientizarea operațiunilor prin furnizarea unor bunuri de necesitate cu mișcare rapidă de rotație
4. Relații directe cu fabrici din China și din întreaga lume
5. Tehnica de achiziții orientată către eficiență, menținând standarde de calitate ridicate la prețuri juste

Mărcile proprii sunt parte din ADN-ul nostru.

TEHNOCOLOR deține șase mărci proprii care răspund diferitelor nevoi ale consumatorilor.

Sub brandul Clinox, TEHNOCOLOR a dezvoltat produse pentru casă, bucătărie și curățenie. Aceste produse sunt concepute pentru a satisface nevoile de menținere a unei locuințe curate și organizate.

Catifel este o marcă concentrată pe produse de igienă personală și curățenie pentru casă. Aceasta oferă hârtie igienică, prosoape de bucătărie și șervețele umede de înaltă calitate, care asigură curățenia și comoditatea.

Tehnocolor a fost înființată în 1993 și este o companie românească de distribuție, import și comerț de produse non-food.

CONTACT