Un business de familie fondat în 1993, o afacere mică ce a luat amploare și prezintă astăzi o cifră de afaceri de peste 21 milioane de lei.

Cu dorință și putere de muncă, am debutat timid drept comercianți de articole nealimentare într-un moment în care lipseau multe bunuri de pe piețele din România. Ulterior, am lansat serviciul de distribuție de mărci consacrate, și ne-am extins semnificativ portofoliul de clienți din țară. Astăzi, suntem cunoscuți în special prin prisma importurilor noastre de articole de bucătărie și curățenie, plastice, articole de sezon, papetărie, îngrijire personală, articole pentru păr, fabricate din hârtie.

Cu 100% capital românesc, Tehnocolor Band srl poate fi considerat astăzi furnizorul unora dintre cei mai importanți retaileri din România, orientați pe prețuri mici. Enumerăm importanți distribuitori de articole de menaj, lanțuri de magazine de tip cash & carry și distribuitori de articole de curățenie.

Prin avantaje de cost, reușim să furnizăm la prețuri mici, eficientizând lanțul de aprovizionare și surprinzându-vă pozitiv.

Tehnocolor a fost înființată în 1993 și este o companie românească de distribuție, import și comerț de produse non-food.

CONTACT