Politica de Confidențialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, S.C. TEHNOCOLOR BAND S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Scopul colectării datelor este:
– contactarea vizitatorilor care au completat formularul de Contact;

Prin citirea Politicii de Confidențialitate, ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: Calea Bucuresti 140/9, Pielesti, Dolj pentru S.C. TEHNOCOLOR BAND S.R.L. puteți, în mod gratuit, să cereți să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu procesate.

 

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: Calea Bucuresti 140/9, Pielesti, Dolj pentru S.C. TEHNOCOLOR BAND S.R.L. vă puteți exercita dreptul de intervenție asupra datelor, după caz:
– rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, în special a datelor incomplete sau inexacte;
– transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
– notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

Informațiile Vizitatorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

S.C. TEHNOCOLOR BAND S.R.L. se angajează că va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizează toți Vizitatorii/Clienții/Cumpărătorii. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în Condiții.


S.C. TEHNOCOLOR BAND S.R.L. nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislatia în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.
Dispoziții în conformitate cu GDPR (General Data Protection Regulation) al U.E.

 

Tipul și sursa datelor colectate

Datele personale pe care le prelucrăm sunt:
– Date de identificare – Nume și prenume, email, informații prezente în fișierele transmise către noi
– Alte date personale pe care compania le colectează direct de la Vizitatori/Clienți din interacțiunea cu compania și angajații și/sau partenerii săi.

 

În scopul personalizării produselor și serviciilor noastre, respectiv pentru a le adapta intereselor Vizitatorului/Clientului, avem posibilitatea de a preluca datele personale care permit identificarea preferințelor și/sau a comportamentului dumneavoastră, inclusiv prin procese automate, care nu presupun intervenție umană. Pentru acest demers, respectiv pentru comunicările și/sau prezentările de marketing, vom ține întotdeauna cont de opțiunile Vizitatorului.

 

 

Vizitatorul poate să își exercite aceste drepturi prin contactarea companiei S.C. TEHNOCOLOR BAND S.R.L. – prin procedura expusă mai sus – sau prin intermediul secțiunii Contact, regăsită la adresa www.tehnocolor.ro/contact

  • Durata de prelucrare
  • Drepturi suplimentare.
  • Dreptul la informare
  • Dreptul la restricționarea prelucrării
  • Dreptul la rectificare
  • Dreptul la ștergerea datelor
  • Dreptul de opoziție
  • Dreptul la portabilitatea datelor
  • Dreptul de retragere a consimțământului
  • Dreptul de a depune plângere

 

S.C. TEHNOCOLOR BAND S.R.L. se angajeaza sa nu trimita nici un fel de date personale ale utilizatorilor catre terti. Aceste informatii vor fi folosite doar in scopul stabilirii contactului cu clientii, informarii acestora si efectuarii cu succes a livrarii.

De asemenea, S.C. TEHNOCOLOR BAND S.R.L. nu sustine sub nicio forma SPAM-ul.

 

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal si confidentialitatea

 

Datele pe care vizitatorii le furnizeaza sunt folosite exclusiv in urmatoarele scopuri:

  • Expedierea si facturarea comenzilor acestora
  • Rezolvarea anularilor si a feedback-ului primit pentru produsele achizitionate
  • Asigurarea accesului in zonele premium ale site-ului
  • Trimiterea de notificari si newsletter-uri, in cazul in care vizitatorul opteaza pentru acest lucru

Dezvaluirea de informatii personale se va realiza doar cu conditia ca acest lucru sa fie solicitat de catre corpurile legislative sau pentru conformarea la prevedirile legislative, pentru expedierea comenzilor, efectuarea platilor si autentificarea tranzactiile de e-commerce.

 

Informatiile colectate si prelucrate in cadrul analizelor de website contin paginile accesate de utilizator, IP-ul calculatorului sau al dispozitivului, alaturi de cookies folosite in cadrul site-ului. Acestea stocheaza temporar date pentru imbunatatirea securitatii accesului si imbunatatirea experientei vizitatorilor pe site.

 

 

Securitatea datelor colectate

 

Magazinul http://www.Tehnocolor.ro/ foloseste criptare SSL pe toate paginile web unde vizitatorul poate naviga. Aceasta le ofera vizitatorilor siguranta ca datele furnizate sunt transmise prin criptare securizata de pe dispozitivul lor spre serverul site-ului. Pentru a putea face cumparaturi si a beneficia de acest serviciu, un browser ce permite navigarea securizata trebuie utilizat: Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari sau Opera. Confidentialitatea datelor dumneavoastra este protejata in acest fel.

 

 

Disponibilitate si link-uri utile

Link-uri utile

ANPC: www.anpc.gov.ro

REGULAMENTUL (UE) NR. 524/2013 al Parlamentului si Consiliului European: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO

 

Folosirea site-ului si acordul vizitatorului

Rugam fiecare vizitator sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare inainte de a obtine orice informatii despre produsele sau serviciile de pe site. Accesand www.Tehnocolor.ro/, vizitatorul se angajeaza sa accepte fara limitare toti acesti termeni si conditii.

 

Cookie-uri

Ca si multe alte site-uri, acesta foloseste cookie-uri.

 

Ce sunt ‘Cookie-urile’?

 

Un cookie este un fisier text simplu care este stocat pe un computer sau pe un dispozitiv mobil de catre un site web prin intermediul browserului pentru ca site-ul sa stie daca dumneavoastra v-ati mai conectat anterior, sa va mentina logat sau sa realizeze statistici despre numarul de vizitatori lunar. Desi contine informatii despre activitatile vizitatorilor de pe site, site-ul nu contine informatii personale.

Cele mai multe site-uri web utilizeaza cookie-uri pentru a retine informatii despre preferintele vizitatorilor in timpul vizitelor curente sau anterioare.

Daca nu am folosi cookie-uri, site-ul nostru ar crede ca sunteti un vizitator nou de fiecare data cand va mutati intr-o noua pagina de pe site. De exemplu, daca ar fi sa introduceti detaliile de conectare si apoi sa va mutati pe o alta pagina, site-ul nostru nu ar fi in masura sa realizeze ca v-ati conectat anterior si ar trebui sa va ceara aceste date de fiecare data cand navigati pe o alta pagina.

Cookie-urile pot fi stabilite de catre site-ul web pe care il vizitati (“first party cookies”) sau de catre alte site-uri web care ofera continut pe pagina pe care o vizualizati (‘third party cookies’). Pe site-ul nostru, veti gasi doar “first party cookies” cu scopul exclusiv de a oferi informatii mai relevante pentru dumneavoastra in vizita curenta sau in viitor.

 

Cum foloseste site-ul nostru ‘Cookie-uri’?

 

Asemenea celor mai multe site-uri web, si noi folosim cookie-uri pe site-ul nostru. Dorim sa va imbunatatim experienta pe site. Cookie-urile noastre sunt folosite pentru a reflecta si a intelege interesele vizitatorilor prin observarea paginilor pe care acestia navigheaza, cat de frecvent viziteaza anumite pagini, precum si determinarea celor mai populare pagini.

Aceasta metoda este aplicata de toate site-urile web de e-commerce din tara, cat si din Europa. De asemenea, multe blog-uri sau site-uri web pentru detalii corporate folosesc cookie-uri in aceleasi conditii.

Cele mai multe browsere de internet accepta cookie-uri automat, insa puteti preveni utilizarea acestora daca doriti.

Aceste link-uri explica cum puteti controla cookie-urile prin browser – daca opriti folosirea cookie-urilor din browser, aceste setari se aplica la toate site-urile pe care le veti vizita, nu doar unul singur:

Internet Explorer: http://support.microsoft.com/kb/278835 – aceasta pagina contine mai multe informatii pentru diferite versiuni de IE

Chrome: https://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en-GB&answer=95647

Safari: https://support.apple.com/?path=Safari/5.0/en/9277.html

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/%20Enabling%20and%20disabling%20cookies

Blackberries: http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/%2032004/Turn_off_cookies_in_the_browser_60_1072866_11.jsp

Android: http://support.google.com/mobile/bin/answer.py?hl=en&answer=169022

Opera: http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

 

‘Cookie-uri’ ce ar putea fi folosite in timpul vizitei pe Website:

 

Urmatoarele categorii de cookie-uri vor fi folosite in timpul navigarii pe site:

Cookie-uri de Personalizare: Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a recunoaste vizitele repetate de pe site-ul web, alaturi de alte informatii suplimentare precum modul in care un vizitator ajunge pe site, paginile vizualizate, optiunile selectate sau alte informatii de navigare de pe o pagina pe alta. Acestea sunt utilizate pentru a recomanda continut dinamic bazat pe produsele pe care va intereseaza.

Cookie-uri de Analiza: Aceste cookie-uri monitorizeaza vizitele de pe site-ul web si modul in care el a fost gasit. Acestea sunt utilizate pentru a vedea figuri totale, nu individuale, despre ce tip de continut este preferat adesea, de exemplu.

Cookie-uri de Social: Sharing pe paginile de social media sunt oferite de site-uri de social media. Aceste companii vor plasa cookie-uri pe computer-ul dvs. cand le folositi pe site-ul nostru.

Facebook – Politica de folosire a datelor: http://www.facebook.com/about/privacy/your-info-on-other

Twitter – Politica de confidentialitate: https://twitter.com/privacy

 

Analitice/de Performanta: Acestea permit site-ului nostru sa recunoasca si sa cuantifice numarul vizitelor si a vizitatorilor dintr-o anumita luna.  Aceste cookie-uri ne permit sa dezvoltam si sa imbunatatim site-ul pentru ca dumneavoastra sa gasiti produsele cautate mult mai usor.

Prin navigarea pe site-ul nostru, aceste cookie-uri sunt plasate in folderul browserului pe care dumneavoastra in folositi, pe dispozitivul pe care dumneavoastra il utilizati.

Cookie-uri de Site Management: Acestea permit mentinerea si identificare sesiunii pe site-ul web, o functionalitate fara de care navigarea de pe o pagina pe alta ar transmite informatii eronate site-ului, acesta neintelegand ca este o singura sesiune si deci cerand informatii de logare pentru fiecare pagina in parte. De asemenea, aceste cookie-uri se folosesc pentru a se asigura, de exemplu, in votarea si opinia produselor pentru ca o persoana sa isi poata spune parerea o singura data pe produs.

 

Ce sa faceti daca nu vreti ca “Cookie-urile” sa fie activate:

 

Daca nu doriti ca site-urile web sa pastreze cookie-uri pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra, puteti modifica  aceasta din browserul pe care il folositi in asa fel incat acesta sa va intrebe deca sunteti de acord de fiecare daca cand intrati pe un site. Puteti sterge cookie-urile care deja au fost plasate. Daca doriti sa restrictionati sau sa blocati cookie-urile din browser de pe dispozitivul dumneavoastra, atunci puteti sa faceti aceasta din setarile browserului; functia “Help” din browser ar trebui sa va arate mai pe larg cum puteti face. Alternativ, site-ul www.aboutcookies.org contine informatii extinse despre cookie-uri si cum sa le indepartati de pe diferite tipuri de browsere.

Pentru cookie-urile de pe Google Analytics, Google va pune la dispozitie o unealta care va permite sa specificati daca nu doriti sa acceptati cookie-uri, nu numai pentru acest site, dar pentru toate site-urile care folosesc Google Analytics. Puteti obtine unealta de opt-out pentru Google Analytics aici.

Tehnocolor a fost înființată în 1993 și este o companie românească de distribuție, import și comerț de produse non-food.

CONTACT

  • Calea Bucuresti, nr. 140/9
    Pielesti, DJ 207450
    Romania
  • Str. Parcului, nr. 7A
    Craiova, DJ 200216
    Romania
  • Tel. Depozit 0351.807.072
  • online@tehnocolor.ro