O afacere fondată în 1993 la Craiova 

Tehnocolor Band a fost fondată în 1993 în orașul Craiova. Un business de familie ce a luat amploare și care reprezintă astăzi un nume cunoscut în industria bunurilor de larg consum nealimentare. Un succes pe plan regional, compania a investit timp, resurse și mult efort în cei 30 de ani de activitate. Cu o echipă numărând astăzi 40 de persoane, Tehnocolor acoperă întreg procesul logistic, de la preluare a comenzilor, până la pregătirea mărfurilor pe paleți și organizarea procesului de livrare. 

Dacă în urmă cu 7-10 ani o bună parte din clienții noștri erau locali sau regionali, astăzi vindem cu preponderență național, în orașele principale ale României. O parte dintre clienții noștri sunt distribuitori de articole de curățenie ce își deservesc regiunea, o parte la fel de mare o reprezintă rețelele de magazine locale și internaționale. Pe termen lung, ne dorim să dezvoltăm relații noi cu clienți ce caută seriozitate din partea unui furnizor. Suntem de părere că trăsătura umană a colaboratorilor tăi se răsfrânge asupra naturii business-ului pe care îl operezi. Dacă lucrezi cu o firmă ce îți înțelege cerințele, lucrurile evoluează pozitiv de ambele părți.

Orientare către client

Suntem orientați spre satisfacerea nevoilor și cerințelor clienților noștri, oferindu-le produse și servicii de înaltă calitate.

Integritate

Ne conducem afacerile într-un mod etic și onest, bazându-ne pe transparență și respect în toate relațiile noastre cu clienții, furnizorii și echipa noastră.

Tehnocolor a fost înființată în 1993 și este o companie românească de distribuție, import și comerț de produse non-food.

CONTACT